Сarly | 2015-02-26 14:09:13

Затримка менструації

Пол: женский. Возраст: 25 лет. Доброго дня. На даний момент у мене затримка місячних 2 тижні. В кінці листопада був статевий акт. Наступного місяця була менструація, 2ий місяць були не надто рясні виділення, не як звичайно. 3ій місяць жодних виділень немає. Злякалась - купила тест на вагітність, негативний. 5 місяців тому переїхала в Азію. Маю надію, що це збій циклу пов'язаний із кліматом. Скажіть, будь ласка, чи є все-таки ймовірність вагітності? Розумію, що варто звернутись до лікаря іщо це не виправдання але дуже важко знайти когось, хто говорить англійською, а якщо є, то в дуже дорогих клініках... Дуже прошу поради. Дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! Вагітність можна виключити. Якби вагітність була, то тест би це показав. Вам було би раціональним пройти УЗД органів малого тазу.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.