arin_8888 | 2015-03-01 22:35:38

Гіпоплазія матки

Пол: женский. Возраст: 18 лет. Доброго вечора. Мені поставили діагноз гіпоплазія матки І ступінь ... Назначили лікування: фолієва кислота 5мг, Вітамін Е 400мг, Кардонат і Вітамін С, який я повинна приймати з 14 по 25 день циклу. А тут саме цікаве. В рецепті вказана доза 0,05 МГ. Минулого місяця мені в аптеці видали Вітамін С 500 (0,5г), сьогодні я прийшла в ту ж саму аптеку з тим самим рецептом і мені дали Вітамін С дозою 0,05г ГРАМ. Я запитала чому минулого разу мені видали одні, а цього разу інші, на що отримала відповідь, що минулого разу мені дали дозу в 2 рази сильнішу. Ще сказали, що можливо лікар неправильно написала дозування. Скажіть, будь ласка, яка точно мені потрібна доза?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго ранку! Зазвичай при гіпоплазії матки призначається гормонотерапія. У Вас ніяких особливих проблем немає, вітаміни призначені скоріше за усе за принципом "вітаміни не зашкодять, хоча чи поможуть, невідомо". Доза вітаміну С безпосереднього впливу на матку немає, тому на рахунок дози не переживайте. Якщо у Вас немає проблеми зі шлунком та нирками (відсутній пісок та каміння в нирках), то можете приймати дозу 500 мг. Зараз період грипу і віт. С не зашкодить.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.