Низька плацентація це нормально чи потрібно на щось звернути увагу?

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 34 года. нет

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Доброго дня, Катя! Повністю фарбуватися з метою висвітлення дуже небажано як при вагітності, так і годуванні грудьми. Максимум, що можна зробити, так це меліровку.

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

В принципі можна, але нічого не піднімати, багато не ходити і т.п..

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Дякую за приємні слова. Кесарський розтин проводиться зазвичай при повному передлежанні плаценти. У Вашому випадку дійсно раціональним буде лягти в стаціонар скоріше. На стан дитинки це негативно не впливає, не турбуйтеся. Про шлях родорозрішення буде приймати рішення акушер-гінеколог вже ближче до пологів, наразі, крім обмеження фізичної активності та дотримання практично ліжкового режиму, нічого не потрібно.

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Дякую за приємні слова. Кесарський розтин проводиться зазвичай при повному передлежанні плаценти. У Вашому випадку дійсно раціональним буде лягти в стаціонар скоріше. На стан дитинки це негативно не впливає, не турбуйтеся. Про шлях родорозрішення буде приймати рішення акушер-гінеколог вже ближче до пологів, наразі, крім обмеження фізичної активності та дотримання практично ліжкового режиму, нічого не потрібно.

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Дякую за приємні слова. Кесарський розтин проводиться зазвичай при повному передлежанні плаценти. У Вашому випадку дійсно раціональним буде лягти в стаціонар скоріше. На стан дитинки це негативно не впливає, не турбуйтеся. Про шлях родорозрішення буде приймати рішення акушер-гінеколог вже ближче до пологів, наразі, крім обмеження фізичної активності та дотримання практично ліжкового режиму, нічого не потрібно.

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Низька плацентація не є нормою, однак зі збільшенням терміну вагітності плацента зазвичай підтягується.