Токсокар

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 29 лет. В вересні здала аналіз на Токсокар LgG - результат позитивний. Приймала Тригельм, після цього через тиждень 3 дня приймала по 1 т. Вормілу. У грудні результат аналізу був позитивни (1,527). Назначили ще одне лікування: Ворміл 5 днів по 2 пігулки, через 10 днів знову по 2 пігулки Вормілу (5 днів) В березні результат 1,697. Чи означає це, що лікування не дало результату і чи достятньо цього аналізу, щоб сказати що я дійсно хвора? Дякую

Ответы врачей

Боброва Ирина Анатольевна

Боброва Ирина Анатольевна

Доброго дня шановна! Для того, щоб сказати, що Ви хворієте на токсокароз позитивних антитіл недостатньо - можливо, це просто "антитіла пам яті". Враховуються більше дюжини інших клініко-лабораторних параметрів, але без консультаціїї остаточно вирішити питання неможливо. Звертайтесь на консультацію, я займаюсь токсокарозом (т. 492-34-80/81). З повагою доктор меднаук Ірина Анат. Боброва.

Боброва Ирина Анатольевна

Боброва Ирина Анатольевна

Для встановлення діагнозу токсокарозу недостатньо тільки позитивного аналізу на антитіла, бо це можуть бути "антитіла пам яті" без наявності активної інфекції і лікувати їх не потрібно. Спеціальна шкала для діагностики токсокарозу включає 14 ознак, які враховують досвідчені фахівці (в тому числі і я) при визначені показів до лікування токсокарозу. Д.мед.н. Ірина Анат. Боброва.

Жигарев Юрий Александрович

Жигарев Юрий Александрович

Нет, недостаточно