ekaterinaaaa65 | 2015-03-26 10:15:02

Вагінальне дослідження

Пол: женский. Возраст: 27 лет. Доброго дня! 25 березня мені провели вагінальне УЗД. Патологій органів немає, але мене цікавить таке явище - розмір фолікула становить 11 мл у мене на 13 день циклу (12 березня були останні місячні, цикл 28-29 днів). Лікар сказала що це відхилення від норми. Я що не зможу завагітніти? Прошу будь-ласка підсказати чи це відхилення і про що це може свідчити? Раніши дослідження весь час було в нормі.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Катерина! Для проходження овуляції необхідно, щоб розмір фолікула був 17-20 мм на 13-14 день м.ц. при циклі в 28 днів. Можливо, у вас відбувається пізня овуляція, тому бажано пройти фолікулометрію і жити відкритим статевим життям саме у період овуляції. Якщо даний цикл буде ановуляторним, то завагітніти в цьому циклі буде неможливо.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.