ndreval | 2015-04-17 07:57:06

про вагітність

Пол: женский. Возраст: 30 лет. у мене така ситуація- затримка 16 днів. Коли робила тест на вартість, спочатку був негативно, а тепер 2 полоски. Вчора зробила УЗД в порожнині матки нічого не виявлено. Пішла до гінеколога, теж жодних змін немає:шийка матки без змін і матка теж. Сказав лікар ще чекати. підкажіть чому вірити тесту на вагітність, чи огляду спеціалістів?. Підкажіть якщо вагітність починається так, то чи не буде патології в того ембріона з розвитком? Як бути? (У мене з двома вагітностями таких приколів не було.) дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго ранку! В першу чергу раджу здати кров на ХГЛ, це найбільш об'єктивний метод обстеження. На ранніх термінах (до 6 тижнів) УЗД та огляд гінеколога є не повністю інформативними.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.