Марина1111 | 2015-04-17 11:55:16

Хламидии при беременности

Пол: женский. Возраст: 34 года. Вагітність 18-19 тижнів, місяць тому 03.03. здала аналіз на антитіла LgG до хламідії 0,8(сумнівний), антитіла LgМ до хламідії 0,8(сумнівний), 9.04. повторно здала аналіз антитіла LgG до хламідії 0,8(сумнівний), антитіла LgМ до хламідії 1,5. До Вагітності здавали разом з чоловіком всі аналізи і хламідії не були виявленні. Почуваю себе добре, виділень не має. Всі інші аналізи в нормі. Чи потрібно мені приймати ліки (Вільпрафен)?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Марина! Якщо титр Ig M при перездачі через 2 тижні не зростає в 4 і більше разів, то ніякого лікування не потрібно. Подумайте самі, звідки міг взятися хламідіоз, якщо на етапі планування аналізи були в нормі?! Метод ІФА при вагітності може давати псевдопозитивні результати.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.