Хламидии при беременности

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 34 года. Вагітність 18-19 тижнів, місяць тому 03.03. здала аналіз на антитіла LgG до хламідії 0,8(сумнівний), антитіла LgМ до хламідії 0,8(сумнівний), 9.04. повторно здала аналіз антитіла LgG до хламідії 0,8(сумнівний), антитіла LgМ до хламідії 1,5. До Вагітності здавали разом з чоловіком всі аналізи і хламідії не були виявленні. Почуваю себе добре, виділень не має. Всі інші аналізи в нормі. Чи потрібно мені приймати ліки (Вільпрафен)?

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Доброго дня, Марина! Якщо титр Ig M при перездачі через 2 тижні не зростає в 4 і більше разів, то ніякого лікування не потрібно. Подумайте самі, звідки міг взятися хламідіоз, якщо на етапі планування аналізи були в нормі?! Метод ІФА при вагітності може давати псевдопозитивні результати.