Дуже хочу завагітніти

Пол: женский. Возраст: 28 лет. Добрий день, відсутність вагітності 5 років, безпліддя первичне, проходила стимуляцію овуляції в 2012р., в 2013 була лапароскопія, труби проходимі, гормони на 7 д.ц, пролактін 33,05 нг/мл, ЛГ- 8,9 мМО/мл, ФСГ - 7,1 мМО/мл, прогестерон 0,397 нг/мл. Спермограмма чоловіка в нормі. Здали аналіз на каріотип, у мене в межах норми, у чоловіка робертеонівська транслакація 45XY der (13;14) (q10;q10). Всі інші аналізи в нормі, узі теж робила на 10 д.ц., все в порядку. Підскажіть будь-ласка, куди і до якого лікаря йти,які ще аналізи здавати, і чи є якійсь шанси мати дитину? Дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! В першу чергу Вам з заключенням про каріотипи потрібно звернутися на консультацію до генетика. Тільки вузький спеціаліст може дати заключення про можливість мати генетично рідну дитину Вашому чоловіку. Думаю, що дана транслокація є основною проблемою.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.