6-7 місяців вагітності загроза

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 31 год. Доброго дня! Прошу допомогти розібратись. Останні місячні у мене були 14.03.2015, цикл 32-33 дні. 22.04.15 зробила узі і встановлено вагітність 4 тижні, плідне яйце діаметром 3 мм. 01.05.15 почались виділення спочатку коричневі, через два дні вже почались жовтуваті слизисті з кровяними прожилками. 04.05.2015 проведено повторне узі: діаметр плідно яйця - 8,6 мм КТР - 3,9 мм серцебиття - є стан міометрію - наявне потовщення стінки матки слабо виражений с-м 'краплі', по нижньому краю пя - ретрохоріальна гематома розмірами 6,7*3 мм. Що це значить? мова йде про те що не розвивається як належить плвд? Бажано прирвати вагітність? Вагітність друга, з першою проблем не було.Пройшло 5 років. Дякую! не було не було

Ответы врачей

Порхун Василь Васильович

Порхун Василь Васильович

Добрий вечір. Не панікуйте. Ретрохоріальна гематома свідчить про те, що у вас була часткова відслойка плідного яйця (коричневі виділення). Але якщо серцебиття "+" значить плід розвивається і все добре. Зараз потрібно назначити терапію направлену на зберігання вагітності з урахуванням наявної гематоми. Зверніться до лікаря. Успіхів