иммунограмма

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 36 лет. Сильное выпадение волос. Сдала ряд анализов, в том числе и имунограмму. Расшифруйте, пожалуйста, результат: Імуноглобулін A (IgA, сироватка) 1.6 г/л (норма Дорослі: 0.70 – 4.00) Імуноглобулін M (IgМ, сироватка) 1.32 г/л (норма Дорослі: 0.40 – 2.30) Імуноглобулін G (IgG, сироватка) 11.86 г/л (норма Дорослі: 7.00 – 16.00) Імуноглобулін E (IgЕ загальний, сироватка) 20.4 МО/мл (норма Дорослі: до 100.0) Комплемент (С3 компонент) 0.89 г/л (норма 0.9 - 1.8) Комплемент (С4-2 компонент) 0.27 г/л (норма 0.1 – 0.4) Функціональна активність імунних клітин/ЦІК - Спонтанна 97 оптичні одиниці (норма 80.0 - 125.0) - Індукована 249 оптичні одиниці (норма 150.0 – 380.0) - Фагоцитарний індекс 2.6 (норма 1.5 - 3.0) Пролиферативная активність лімфоцитів (РБТЛ) з мітогеном Кон. А 1.56 оптич.одиниці (норма 1.2 – 1.68) Циркулюючі імунні комплекси (ЦВК, великі) 6 оптичні одиниці (норма До 20.0) Циркулюючі імунні комплекси (ЦВК, середні) 89 оптичні одиниці (норма 60.0 – 90.0) Циркулюючі імунні комплекси (ЦВК, дрібні) 167 оптичні одиниці (норма 130.0 - 160.0) Оцінка субпопуляції лімфоцитів в крові Т-лімфоцити (CD3 +, CD19-) 83.2 % (норма Дорослі: 54-83) Т-хелпери/Т-індуктори (CD4 +, CD8-) 45.2 % (норма Дорослі: 26-58) Т-супресори/Т-цитотоксичні клітини 37.6 % (норма Дорослі: 21-35) (CD4-, CD8 +) Імунорегуляторний індекс (CD4 +, 1.2 % (норма Дорослі:1.2-2.3) CD8-/CD4-, CD8 +) Цитотоксичні клітини (CD3 +, CD56 +) 3.2 % (норма 3 – 8) NK-клітини (CD3-, CD56 +) 5.8 % (норма Дорослі: 5-15) В-лімфоцити (CD3-, CD19 +) 9.7 % (норма Дорослі: 5-14) Моноцити / макрофаги (CD14) 7.4 % (норма 6 – 13) Загальний лейкоцитарний антиген 99.9 % (норма 95 – 100) (ЗЛА, CD45) ОРВИ, грипп

Ответы врачей

Боброва Ирина Анатольевна

Боброва Ирина Анатольевна

Вы хотите получить онлайн консультацию по такой непростой проблеме??? Я могу сказать, что в иммунограмме умеренные и некритичные изменения 2-х показателей, но что это Вам даст? Эти изменения, вероятно, вторичного характера и не являются основной причиной выпадения волос. Я бы посоветовала хорошо обследоваться на различные паразиты, а лучше записаться ко мне на консультацию. Думаю, что смогу Вам помочь. С уважением доктор меднаук Ирина Анат. Боброва (т. для записи 492-34-80 / 81).