гарднерельоз

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 22 года. Доброго дня! Мені поставили діагноз - гарднерельоз, скажіть будь ласка це може бути причиною ненастання вагітності? І що може означати постійна затримка місячних то на 5, то на 7, то на 9 день? Мала сечокам"яну хворобу

Ответы врачей

Порхун Василь Васильович

Порхун Василь Васильович

Гарднерельоз - це дизбіоз піхви, на ненастання вагітності має опосередкований вплив. Враховуючи такі затримки вам потрібно обстежуватись, щоб вияснити причину. Ви овуляцію відстежували? Звертайтесь до лікаря заочно не можна обстежувати

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад