ekaterinaaaa65 | 2015-05-17 18:44:50

Вагітність і тахікардія

Пол: женский. Возраст: 27 лет. 90-100 уд. за 1 хв. Тахікардія Доброго дня! Прошу будь-ласка Вашої поради. У мене вагітність 3-4 неділі. Звернулась до гінеколога з підозрою на вагітність коли було 5 днів задержки і тест показав 2 полоски. Запитала як себе вести. Лікар відповід все добре, це вагітність. Запитав як я себе почуваю. Я себе почувала нормально. Виписали мені утрожестан 100 мг 2 рази на день - 10 днів, а потім з"явитися. Почалась голова крутитись періодами і тахікардія, яка мучить мене майже цілий день та вночі. Чи можливо це від даного препарату? Раніше хворіла ВСД змішаного типу. Токсикозу немає. Почуваю себе нормально. Турбує тільки серце. Порадьте як себе вести і чи можлива тахікардія від препарату?

Ответы врачей 1

413
Порхун Василь Васильович
Порхун Василь Васильович
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: м. Київ, Україна, вул. Мостицька, 11, Київський міський пологовий будинок №2,
Телефон: 0967719992
Відмініть препарат. Якщо скарги залишаться рекомендую звернутись до кардіолога
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.