аналіз щз

На модерации
Пол: женский. Возраст: 25 лет. Доброго дня! Чи в нормі мої результати? 1. Пакет №10.4. Тиреоїдний (ТТГ, Т4 вільний, АТПО, Т3 вільний) показник Результат Границі норми Одиниця вимірювання Тиреотропний гормон, тиреотропін (ТТГ, TSH) 2.29 0,35-4,94 мкМО/мл Антитіла до тиреопероксидази (АТ до ТПО) 0.53 <5,61 МО/мл Тироксин вільний (Т4 віл., FT4) 0.92 0,70-1,48 нг/дл Трийодтиронін вільний (Т3 віл., FT3) 2.80 1,71-3,71 пг/мл