Кардіомагніл при вагітності. Користь чи шкода?

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 22 года. Доброго дня! Можна пити таблетки кардіомагніл під час вагітності на 32тижні. коли діагноз 'Порушення плодово-плацентарного кровоплину:1Бступеню'?

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Доброго дня! Якщо лікуючий гінеколог Вам призначив кардіомагніл, значить його потрібно приймати.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад