Дитині болить животик

На модерации
Пол: женский. Возраст: 2 года. Добрий вечір.Дитині 2роки і 8місяців,ріст-98см,вага-17кг.При народженні(4.600кг вагою) були в голові 2 гематомки,пропили Кальцію Гопантенат і віт.Д.Ще була червона висипка на лиці-ставили Алергію на молоко Дерматит.Змінили багато сумішей і на безлактозну Нутрілон-прищики пропали.Робили Бцж,а в 6місяців ,після того як зробили 2 щеплення пентаксимом стала хворіти:пневмонія,рвота,понос,ротавірус,дисбактеріози,часто в калі палочки,грибки,на голові до сих пір не сходить коричнева кірка,має плями на колінах і бедрах,які від води червоніють і збіьшуються-ставлять атопічний дерматит.Часто дитина показує,що болить животик.Коли пропиваємо бактерії пробіотики чи т.п Симбітер,Ентерожерміна-тоді дитина почуваеться добре,як тільки перестає -через півмісяця те саме.Ми на дієті,ставили панкреатит,раціон:восновному-рис і картошка,ще овсяні хлопья,морква (+- лук) все в вареному виді,рідко -гречка,кабачки,цукіні.Також супи.Мясо теляче.курка.кролик- їсть трохи і рідко.рибу-нелюбить може їсти раз на 3міс трішки.З солодкого-печиво Марія.Рідко банан.яблуко.ягоди,абрикос.персик.Воду п"є дитячу з магазину'Малиш','Аквуля','Малятко'.Їжу вже варю на воді привезеній з джерела.Також вже 7місяць,щодня, п"є сироп Депакін зранку-1.5мл і ввечері 1.5мл з їжею,тому що є неврологічні завмирання на 5-10секунд,як наслідок перенесеного рік назад енцефаліту невідомої етіології і ще правосторонній геміпарез.Тоді у неї брали спинномозкову пункцію 2раза день через день,бо думали що менінгіт.також виявили герпесу в хроніч.виді.Зараз вже ходить,але з якоюсь порушеною координацією,часто падає,її трохи похитує, наче на човні коли стоїть.Дитина взагалі жвава.енергійна,бадьора,Любить розмовляти і спілкуватись,але на своїй ще мові.зі слів говорить мама баба тата.іноді фрази .повторює деякі слова.але невнятно. Пару разів прокидалась зранку дуже млява ,біла,ніяка,ручки і ніжки холодні,губи синюваті,температура понижена,відмовлялась від їжі і показувала на животик.Здали 5днів назад заг.ан сечі+оцетон,+цукор , біохімію крові і трансглутаміназу.Результати: з 21показника- 15 в нормі,а 6 -завищено.Зокрема: (АЛТ, ALT) - 48 Од/л(норма жін.до 33) (АСТ, AST) - 84 Од/л(норма Жінки: до 32.0) (ЛФ, ALP) - 314 Од/л (норма 1-3 роки: до 281.0 ) Креатинін - 46 мкмоль/л (норма 1-3 роки: 21.0 - 36.0 ) Сечова кислота - 363 мкмоль/л ( норма Жінки: 142.8 – 339.2 ) Ліпопротеїди високої щільності (ЛПВЩ, HDL) - 1.61 ммоль/л ( в жінок 1.15 - 1.68 - Умовний ризик) Аналіз сечі: білок-н/в цукор-н/в Епітелій 1-2 Лейкоцити 2-3 Ацетон нег(-) Солі Д - 8 од. реакція - сл.кисл. Прозорість-проз. Питома-1012 по ничипоренко Прошу допомоги.Що значать дані аналізи?Що з дитиною?До кого звертатись?Що лікувати?Дякую.