Юлия050590 | 2015-08-26 09:53:46

збій циклу

Пол: женский. Возраст: 25 лет. 2 роки приймала протизаплідні, приблизно 2 міс. назад припинила приймати та почала пити Фоліо (для планування вагітності) перші місячні почались на 42 день і зараз їх нема, а вже 33 день (всі признаки що мають бути є і тоді були, почались десь з 32 дня і відчуття дискомфоту було 10 днів). Менструація неболюча, нормальна, тривала 3 дні. Перед тим здавала аналізи все внормі, щитовидка також внормі. Підкажіть з чим це може бути пов’язано та що робити?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Юлія! Для того, щоб робити висновки, потрібно знайти Ваш анамнез. З якою метою Ви приймали КОК - суто з метою контрацепції чи ще додатково з лікувальною метою? Яким був менструальний цикл до прийому КОК? Чи протягом 2 років прийому КОК Ви робили перерви для відновлення власного гормонального фону? Які аналізи Ви здавали останній раз? Уточніть будь ласка.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.