Проблематичное глотание пищи и жолтое пятно на языке

Есть ответ
Пол: мужской. Возраст: 36 лет. Когда проглатываю пищу, ощущение , что что-то застряет в горле (продолжается уже года 3, думаю, что после травмы шеи полученую от неопытного массажиста). Два месяца назад появилось желто-коричневое пятно у основания языка. Сходил на контрастную МРТ. Протокол обстеження: М'які тканини шиї мають нормальну крнфігурацію. Шийний відділ хребта згладжений, виражені передні остеофіти тіл хребців С4-С7 розмірами до 0,5-0,6 см. В привушних та підщелепніх слинних залозах паталогічних змін не виявлено. Глотка та гортань мають звичайну товщину стінок. Щитоподібна залоза симетрична, без видимих вогнищевих змін. Судини шиї виглядають звичайно. В лівій надключичній області, по зовнішньому контуру внутрішньої яремної вени, визначається овальної форми вогнище гіперінтенсивного МР сигналу таТ2WI та гіпоінтенсивного МР сигналу на Т1WI, з чітким контуром, загальними розмірами 2,4*1,5*1,2см, без ознак накопичення контрастної речовини, без ознак патплогічного обмеження дифузії. Візуалізуются лімфатичні вузли бобовидної форми, звичайної структури, з відповідними розмірами в поперечнику: підщелепні (до 0,7-0,8см), підпривушні (0,5-0,7см), верхні глибокі шийні латеральні (0,7-0,9см). На серії DWIлімфатичні вузли демонструють 'полегшення' дифузії, що більшхарактерно для запального процесу ніж неопластичного.Вогнищ паталогічного накопичення контрастної речовини не виявлено. Висновок: виявлене в лівій надключичній області вогнище може бути зумавлене лімфоцеле або кістою м'яких тканин, доцільне спостереження в динаміці. Шийна відносна кількісна лімфаденотопія. Дегенеративно-дистрофічні зміни шийного відділу хребта з вираженими передніми остеофітами тіл хребців С4-С7. Подскажите что это за симптомы и к какому спец. обращатся? Спасибо гепатит С лечение от гепатита

Ответы врачей

Гречко Валерий Александрович

Гречко Валерий Александрович

Здравствуйте, Максим! По опыту лечения моих пациентов гомеопатией Вам нужно обратиться к врачу-гомеопату. Обычно такая патология проходила у моих пациентов (1приём в месяц) за 3-6 месяцев лечения (1 очный приём в месяц+ консультации по телефону/интернету- эл. почта), иногда дольше.