Невиражена спленомегалія, розширення вен воротної і селезінкової

Пол: женский. Возраст: 25 лет. УЗІ показало: Невиражена спленомегалія, розширення вен воротної і селезінкової. Раніше такого не було. Була у одного гепаталога здала аналізи на заг.аналіз крові, біохімія , аналіз сечі, вірусні гепатити - все нормально. Врач спитала коли хворіла ГРВІ і сказала шо це після ГРВІ. Через 3міс. пішла до іншого гепатолога, подивився на представлені документи і сказав , що потрібно робити КТ ОЧП,а потім мабуть на консультацію до гематолога. Не розумію чому один врач так говорить,а інший так.... Підкажіть будьласка потрібно мені робити КТ ОЧП чи відразу йти до гематолога, і в який заклад краще звернутися? Проживаю в Києві.

Ответы врачей 1

334
Гречко Валерий Александрович
Гречко Валерий Александрович
гомеопат
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Международный центр гомеопатии
Телефон: 066-242-72-54
Доброго дня, Ірино! Вам потрібно зробити аналіз крові на збудників маляріїї та вміст міді, , а після отримання результату зверніться до мене (захопіть з собою попередні аналізи та обстеження). Таким чином я зможу Вам допомогти у діагностиці.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.