salomea | 2015-09-09 08:59:55

Печіння стоп і долонь, перепади АТ

Пол: женский. Возраст: 60 лет. Доброго дня. В моєї мами така проблема, що вона дуже часто нервувалась, і тепер на фоні цих постійних стресів у неї виникло захворювання. Вік 60 років. Симптоми такі: перепади АТ ( або низький, або високий), печіння долонь і стоп ніг, печіння потилиці голови, відчутя важкості, біль в хребті, шум у вухах, голосний і швидкий стукіт серця.Це вже так не перший раз,і буває припадками.Проконсультуйте,будь ласка,що це може бути і які обстеження необхідні для підтвердження діагнозу? Дякую Консультувались у невропатолога,казав,що такий припадок - це передінсультний стан. Пройшли курс лікування, але після стресу, він знову починається, під час ходьби.

Ответы врачей 2

442
Болсун Владимир Васильевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
энергетичне порушення мередиану "три обогревателя" - иглетерапия 095 490 29 44
456
Стариш Наталья Петровна
Стариш Наталья Петровна
Адрес: г. Одесса, Украина, Главный врач Клиники доктора Стариша
Телефон: +38 067 251 39 33
Вам необхідно зробити доплер судин голови і шиї і комп'ютерну томографію шийного відділу хребта. Далі - відновити нормальну прохідність хребетних артерій та живлення задніх відділів мозку. Для цього Вам необхідно грамотне фізіолікування на фоні адекватної медикаментозної терапії.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.