Піднімається температура, крутиться голова...

Пол: женский. Возраст: 25 лет. Доброго дня! В мене періодично піднімається температура до 37,1, крутиться голова, всередині якась тривога, можу недочувати, бути заторможеною, мені не хочеться працювати, хочеться якогось спокою чи що...Це почалося 2роки назад. Періодчино здаю аналізи, ренген, узі, хожу до гінеколога. Можливо у мене щось з психікою, чи я чутлива до погодніх змін. Підкажіть що робити, куди звернутись. Ірина . 25років.

Ответы врачей 1

13
Косенко Оксана Николаевна
Косенко Оксана Николаевна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Рейтарская 20\24, Центре развития личности 'Зона Роста'
Якщо з фізіологічні недуги тримаються, а показників захворювання не виявлено, то можливо, ваша тривожність пов'язана з особистісним життям: переживання, робота, конфлікти, неможливість вирішення якихось питань, будь що. І у цьому може допомогти спеціаліст психотерапевт, проаналізувавши ваш спосіб життя та його сприйняття. Коли у людини підвищена тривога, то імунітет слабшає і показує підвищену температуру. Дуже часто це прихований гнів на будь-що, незадоволення якістю життя чи стосунками. У буд-якому випадку, треба досліджувати це питання. Будьте здорові і щасливі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.