Розтягнення зв'язок правої ноги в паху

Пол: мужской. Возраст: 42 года. Доброго дня! Під час гри в настільний теніс сильно потягнув зв"язки правої ноги в паху у кінці квітня цього року. Ходив на прийом до лікаря-травматолога. Порадив якомога менше ходити, та зігріваючий компрес робити на основі димексиду. Приначив фізіотерапію -магніт. Після цих процедур стало краще, але не до кінця вилікував. Потім знову ходив до лікаря на прийом. Він призначив електрофорез. Стало краще, але больові відчуття і досі виникають, коли я даю навантаження на ці зв"язки. Наприклад, права нога посковзнеться, на мокрій траві чи інше. До цього неприємного випадку в мене вже були розтягнення цих зв"язок, але не такі сильні і до лікарів я не звертався. З часом само все проходило. Прошу Вас дати поради. Чи можливо позбавитися неприємних відчуттів та грати в настільний теніс? Мій вік - 42 роки. Дякую.

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
Може бути частковий розрив або тендинопатія. В залежності від діагнозу прогноз та лікування. Чим більше розрив та чим більші навантаження очікуються, тим біль показано хірургічне лікування. Чем менший надрив та чим менші навантаження очікуються, тим більше шансів обійтись консервативним лікуванням. Можливо потрібно вводити фактори росту в зону ушкодження. Треба дивитись. З тендинопатією приблизно така ж сама історія. Телефонуйте 068-321-42-87, приходьте, подивлюсь. Думаю, для настільного тенісу вистачить і консервативного лікування, втім треба спочатку подивитись.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.