vera-pronko | 2015-10-18 16:49:26

затримка місячних

Пол: женский. Возраст: 18 лет. Доброго дня! В мене бувають затримки місячних. зазвичай мій цикл складає 32 -33 дні, але іноді бувають затримки до 40 днів більше не було. місяць два можуть бути нормально а тоді з затримкою і зараз 2-й день затримка. була у лікаря здала бак посів, мазок і цитологію сказав що здорова і нічого не виявлено. можна попити якісь таблетки для нормалізації циклу? наприклад, Нормоцикл?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Віра! В першу чергу Вам потрібно пройти УЗД органів малого тазу для виключення такого діагнозу, як полікістоз яєчників. Якщо спеціаліст УЗД буде підозрювати цей діагноз, тоді Вам потрібно здати аналіз крові на статеві гормони і з ним звернутися до гінеколога. Тільки лікар може призначити лікування, самолікуванням займатися недопустимо.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.