motylolga | 2015-10-20 14:20:17

Гепатит В

Пол: женский. Возраст: 26 лет. Доброго дня! Я вагітна (11 тижнів). Коли здавала аналіз крові в жіночій консультації, в мене виявили австралійський антиген, але лікар сказала що це може бути помилка тому порадила ще раз здати аналіз. Через декілька днів я здала ще раз але вже в іншій лабораторії і аналізи всі в нормі. Всі ці направлення на аналізи мені виписувала моя гінеколог, тому вона порадила піти ще і до інфекціоніста, пояснивши що її відмітка в карточці теж потрібна. Іфекціоніст мені сказала, що мені потрібно ще здати аналіз на антитіла цього гепатиту, сказавши що антигенів може і не бути а антитіла можуть бути. Виходить що відсутність антигенів не спростовує мій діагноз?Виходить що я носій гепатиту В?Скажіть чи можливо при відсутності цих антигенів наявність антитіл?

Ответы врачей 1

1418
Боброва Ирина Анатольевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Центр семейной медицины УЛДЦ
Телефон: 044-492-34-80
Приходьте на консультацію до нас або звертайтесь до своїх ліікуючих лікарів. Он-лайн розіьратися в Вашій ситуації неможливо. З повагою доктор меднаук Ірина Анат. Боброва (т. для запису на консультацію 492-34-80 /81).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.