підвищений пролактин

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 29 лет. доброго вечора !!!скажіть будь-ласка аналіз гормону пролактин до лікування 26,74 після 24,06 (норма 4,79--23,3),при цьому місячні регулярні , овуляція є. ЩО ЦЕ МОЖЕ БУТИ

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Ні, рентген помилитися не може, метросальпінгографія є найоптимальнішим методом перевірки прохідності маткових труб.

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Люба, якщо у Вас підтверджена непрохідність маткових труб та чоловічий чинник, то Вам потрібно сконцентрувати увагу не на підвищеному пролактині або лапароскопії, а планувати програму ЕКЗ. Проведення лапароскопії не відновить прохідність труб, це зайва трата часу та фінансів. Навіть якщо відновиться візуальна прохідність, функцію фімбрій (ворсин) відновити неможливо. При бажанні можете прийти до мене в клініку "Альтернатива", я докладно все поясню.

Массуд Наталия Александровна

Массуд Наталия Александровна

Добрый день! А что вас беспокоит? В связи с чем делали анализ на пролактин?