Підозра на затримку внутріутобного розвитку плода

На модерации
Пол: женский. Возраст: 25 лет. Доброго дня! Була на консультації у гінеколога по замірам живота сказала що є підозра на затримку внутріутробного розвитку у плода. Направила зробити УЗІ (нижче в прикріпленні). На УЗІ сказали, що дитина відповідає усім розмірам відповідно до терміну. Лікар запевняє що дитина на свій термін замала. Назначила ліки. Тепер незнаю приймати ліки, чи ні. Кормити дитину всякою хімією нехочеться. Якщо дійсно є якісь відхилення в розвитку, тоді уже буду пити те що назначили.