klan | 2015-12-09 11:57:35

Пієлонефрит

Пол: женский. Возраст: 28 лет. Добрий день. Дівчинка (6 рочків) перенесла гострий пієлонефрит без ПФН. В лікарні кололи 7 днів Цефтріаксон, капали, щоб зняти ітоксикацію. Пили і до тепер ще п"єм Фурамаг і Тринефрон. При виписці з лікарні аналізи були в нормі. Зараз пройшов майже місяць. Дитина ні на що не жаліється, почувається добре, але я стала замічати,що в сечі плавають якісь маленькі частинки. Інколи їх менше, а інколи багато. Такі , немов маленькі крупинки. Деколи може бути кілька білих (не знаю як їх назвати) штучок. Я розумію, що потрібно ще дати аналіз. Якраз збираюсь це зробити. Але дуже переживаю. Невже пієлонефрит не долікований? Адже зараз ми ще п"єм ліки. Чи може таке бути, що це ще залишки від запального процесу виходять? Буду вдячна за відповідь.

Ответы врачей 1

2559
Иванов Дмитрий Дмитриевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Дорогожицкая, 9, НМАПО им. П.Л.Шупика, зав.каф.
Телефон: 050 4448788
Треба зробити аналіз сечі. Думаю, що це солі
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.