818303328 | 2015-12-09 12:45:04

еритразма пахова

Пол: мужской. Возраст: 23 года. було проаналізовано лікарем що є еритразма і призначено лікування кремом кетодин. Але почитавши статті знайшов що місця мають світитися під ультрафіолетом так і є але якось періодично воно яскраво світиться деколи майже не світиться ну зразу після душу майже не світиться, тому думаю діагноз правильний. Але у мене сумніви що до кетодину... він же ж проти грибків а це не грибкове захворювання. Тому знайшов що потрібно Еритроміциновою маззю але ситуація в країні... і продукт російського походження тому в аптеках його так не продають тільки інтернет під замовлення ну в аптеках прпонують зразу ж Тетраміцинову мазь тому хочу запитатися вас чи вона замість підходить? ще вичитав що можна користуватися сірчано-дігтярною маззю але вона ж не вет?

Ответы врачей 1

8324
Борисенко Сергей Леонидович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, КНП "Дерматовенерология" в г.Киеве (ул.Саксаганского 72)
Телефон: тел +380504628682
К сожалению, заочно комментировать эту ситуацию невозможно.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.