поставили діагноз "непліддя ІІ"

На модерации
Пол: женский. Возраст: 28 лет. Доброго дня! Джуе потрібна консультація лікаря, поради, бо на разі немаю можливості вирватися з роботи щоб поїхати до лікаря. Почну все з початку 2010 році народила дитину, завагітніла без проблем, вагітність протікала нормально, родила сама, все нормально, годувала груддю майже рік. Коли дитині виповнився рік, дізналася про вагітність, яку не планували, можливості народжувати не було, вагітність перервала на 4 тижні вакуумом. Псля цього трнивалий термін десь трохи більше року часу приймала протизаплідні таблетки Діане 35 з перервою в один місяць, так як не хотіли вагітності і були проблеми із надмірним ростом волосся в небажаних місцях. Коли все ж вирішили зачати дитину, на відміні цих таблеток + фоліо і дуфастон в перший же місяць завагітніла.це було в 2014 році на 6-7 тижні виникла провотеча, поклали на збереження, серце в дитини стукало, але сталося відслойка плаценти, два тижні збереження і ще було дві кровотечі, на 8 тижні мене чистили із загальним наркозом, виписали з лікарні, але там все кровило, боліло. тоді звернулася в іншу клініку і мене поклали -робили гістерорезектоскопію видаляли залишки плаценти і плідного яйця з матки. потім десь пів року реабілітації, і знову захотіли дитину, почалися проблеми з місячними (проплати на 3 місяці), викликали таблетками і тут же по узд побачили, що немає домінантного фолікула, тобто у яїчниках багато маленьких, які не дозрівають, призначили стимуляцію клостильбегідом ( 5 табл.) фолікул дозрів, статевий акт був тоді коли потрібно, але вагітність не настала, так пройшло після викидня майже два роки і все не виходить. зараз лікар призначила аналізи, знову другий місяць не було місячних і по узд їх і не наближалося, пропила дуфастон і почалися. ось здала аналізи. прокоментуйте будь ласка і ще були з чоловіком у лікаря-андролога, він здавав сперму і брали ще якісь мазки, його результатів ще немає. ось подаю свої, прокоментуйте будь ласка. Бо вже я впадаю у відчай... це аналізи на торчі 1. Пакет №24.1 TORCH IgG (Токсоплазма, ЦМВ, Герпес 1/2, Краснуха) Показник Результат Одиниці вимірювання Референтний інтервал Токсоплазма Ig G 0,09 оптичні одиниці Негативний (-):<0,13 Позитивний (+):≥0,13 Цитомегаловірус Ig G 1,4 оптичні одиниці Негативний (-):<0,13 Позитивний (+):≥0,13 Герпес 1/2 Ig G 1,6 оптичні одиниці Негативний (-):<0,12 Позитивний (+):≥0,12 Краснуха Ig G 2,1 оптичні одиниці Негативний (-):<0,10 Сумнівний(+/-):0,10-0,11 Позитивний (+):≥0,12 2. Антимюллерівський гормон (АМГ) Результат Границі норми Одиниця вимірювання 6,13 Жінки: 1,0 – 12,6 Чоловіки: 1,3 – 14,8 нг/мл 3. Антиспермальні антитіла Результат Границі норми Одиниця вимірювання 24,1 0-60 В разі попадання значення у діапазон 55-65 Од/мл, рекомендовано повторити дослідження через два тижні. Од/мл 4. HCV (гепатит С) - тест Форма № 498-2/о 1. Матеріал: плазма 2. Виробник тест-систем: Профітест 3. Номер серії (лот):2014121906, Exp:2016-12 Результат імунохроматографічного дослідження (CITO TEST) на HCV - “негативний” N.B!!! У випадку отримання позитивного або слабопозитивного результату швидким тестом - рекомендовано ОБОВ"ЯЗКОВО повторити дослідження методом ІФА або ПЛР!!! 5. ВІЛ-тест Форма № 498-2/о 1. Матеріал: плазма 2. Виробник тест-систем: Профітест 3. Номер серії (лот):2014051013, Exp: 2016-05 Результат імунохроматографічного дослідження (CITO TEST) на HIV 1/2 - “негативний” N.B!!! У випадку отримання позитивного або слабопозитивного результату швидким тестом - рекомендовано ОБОВ"ЯЗКОВО повторити дослідження методом ІФА або ПЛР!!! 6. Маркери гепатиту В (HBs , анти-HBs , HBe , анти HBe, анти HBc) Форма № 498-2/о Результат імунохроматографічного дослідження для діагностики гепатиту В мульти HBV (HBs , анти-HBs , HBe , анти HBe, анти HBc) (CITO TEST) Номер серії (лот):ID 4090602, Exp: 2016-04 Показник Результат HBsAg негативний anti- HBs негативний HBeAg негативний anti- HBe негативний anti- HBc негативний 7. Сифіліс Форма № 498-2/о 1. Матеріал: плазма 2. Виробник тест-систем: Профітест 3. Номер серії (лот): 2014111903, Exp: 2016-11 Результат імунохроматографічного дослідження (CITO TEST) на Syphilis - “негативний” N.B!!! У випадку отримання позитивного або слабопозитивного результату швидким тестом - рекомендовано ОБОВ"ЯЗКОВО повторити дослідження методом ІФА або ПЛР!!! і на гормони 1 фаза -3 дц ПОКАЗНИК РЕЗУЛЬТАТ РЕФЕРЕНТНІ ЗНАЧЕННЯ Т-3 0,92 ng/ml 0,8 - 1,8 нг/мл Freе-Т4 15.1 пмоль/л 8.00 - 19.00 ТТГ/TSH 0.6 мМО/л 0.40 - 4.00 anti TPO 8.47 Од/мл 0.00 - 35.00 ФСГ/FSH 6.3 МО/л 1.50 - 13.00 Пролактин/Prolactin 265.3 мМО/л 61.00 - 430.00 Естрадіол/E2 !!! <73.4 пмоль/л Жін.: фол. 290 (90 - 500) пмоль/л лют. 470 (160 - 740) пмоль/л чол.: 137 (20 - 309) пмоль/л РЕКОМЕНДАЦІЇ: !!! - відмічено результати, що явно виходять за межі умовної норми. До уваги лікарів ! В колонці НОРМА програма автоматично вказує норми відповідно до віку та статі пацієнта, в т.ч. дитячі нормативні показники і на 21 дц ПОКАЗНИК РЕЗУЛЬТАТ РЕФЕРЕНТНІ ЗНАЧЕННЯ ФСГ/FSH 6.38 МО/л 1.50 - 13.00 ЛГ/LH 9.85 МО/л 0.50 - 18.00 Естрадіол/E2 156.0 пмоль/л Жін.: фол. 290 (90 - 500) пмоль/л лют. 470 (160 - 740) пмоль/л чол.: 137 (20 - 309) пмоль/л Прогестерон/Progesteron 2.86 нмоль/л Жін.: фол. 1,2 (0,1 - 3,1) нмоль/л лют. 31 (7 - 62) нмоль/л Чол.: 1,0 (0,3 - 2,9) нмоль/л Тестостерон/Total Testosteron 2.30 нмоль/л муж - 22 (12 - 42,2) жін - 1,8 (0,5 - 3,4) Тестостерон вільний/free Testosteron 2.09 пг/мл чол - 4,5-42,0, жін 0,04 - 4,18 пг/мл Глобулін звязуючий статеві гормони (SHBG) !!! 15.4 нмоль/л 18.00 - 114.00 Індекс вільних андрогенів (FAI) !!! 14.9 індекс 0.80 - 10.00 РЕКОМЕНДАЦІЇ: !!! - відмічено результати, що явно виходять за межі умовної норми. До уваги лікарів ! В колонці НОРМА програма автоматично вказує норми відповідно до віку та статі пацієнта, в т.ч. дитячі нормативні показники. Чи може бути в мені причина всього того?