До питання 32031. Живу в Тернополі, де всі лабораторії визначають тільки ТОРЧ -G і M...

До питання 32031. Живу в Тернополі, де всі лабораторії визначають тільки ТОРЧ -G і M титри.Що робити,їхати в Київ на обстеження? Для мене ці аналізи дуже важливі тому, що попередня вагітність закінчилась тяжкими родами. Дитина померла на 8-й день, від субарахноїдального крововиливу у потиличні частки обох півкуль головного мозку. Акушери списали все на внутриутробну інфекцію, а реаніматолог, що не правильно проведенні роди. Дитина - 3.700 кг ,всі органи були здорові. Думаю Ви розумієте чому результати так важливі для мене.Дякую.

Ответы врачей 1

Специалист
Полноценное обследование на активность TORCH-инфекций необходимо проводить многократно во время беременности, особенно – при таком отягощенном акушерском анамнезе. Кроме того, полученные результаты необходимо адекватно комментировать и при необходимости – назначать адекватное лечение. Поэтому не вижу другого варианта, кроме приезда в Киев хотя бы для установления настоящей ситуации и выработки дальнейшей тактики ведения следующей беременности. Прошу.
Д-р И.Марков
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.