Атаманчук Павел | 2016-01-28 12:51:55

Встановити діагноз

Пол: мужской. Возраст: 33 года. Доброго дня! Лікарю допоможіть встановити діагноз,бо я намагаюсь вже багато років,але все лікую симптоми, їх з кожним роком все більше і більше.Оббиваю пороги кабінетів лікарів,а конкретики в лікуванні не має. Симптоми: язвочки-тріщинки на анусі та нижній губі (кров залишається тільки на бумазі в туалеті. Проктолог - не прктологічне).Ранки в слизовій носа інколи. Ззуд (більше з правої сторони тіла) - ноги,руки,голова та живіт, паморочиться голова, інколи зявляється рвота не залежно від харчування, комок в горлі, язвочки на шиї та голові, інколи червоні очі з ранку. Суха шкіра,риплять суглоби(на руках, ногах, шиї,в поясниці, довше ніж 20хв.стояти на одному місті не можу(болить спина). Сідає голос,сушить в роті(аналіз на цукор та глюко-тест в межах норми), пропав зір на місяць(все матове),тягне праве яєчко(збільшиний придаток на МРТ). УЗД всіх органів хронічний простатіт (лікування недає суттєвих результатів). Тазові болі(не постійно), інколи тягнуча біль в уретру та в пупок, інколи тупа біль в правому підребер"ї(на УЗД збільшина печінка),точкова гарячка(від 3х до 10сек.,розмір до 10ти сантим.в радіусі) в любому місті на тілі (руки,ноги,голова,груди), були випадки коли при переносі в руці грузу (відро,мішок і.т.д.) пальці на руці неміг розкрити, таке бувало і з віями на очах з ранку коли прокидаєшся (доводилось допомагати рукою) враження таке що застигає кров,натиснувши пальцем на мягку частину на руці слід від нього довго залишається, відчуття зів"явшого овоча, також затікали кісті рук коли прокидаєшся з ранку(приблизно ~30сек.),слабкість,неуважність.Половим життям жити не можна томущо одразу загострюються такі симптоми як вздуття живота,неприємний запах(гнилі),запори,з ЦНС щось відбувається таке мовби щось її зжимає та паралізує(замикаюсь).Провали в роботі серця (аритмія)на другий день після полових відносин( УЗД серця - патологій не виявлено). ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДЬ !

Ответы врачей 1

1418
Боброва Ирина Анатольевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Центр семейной медицины УЛДЦ
Телефон: 044-492-34-80
Раджу обстежитись на ВІЛ-інфекцію та на вірусні гепатити В і С, на урогенітальні інфекції. Доктор меднаук Ірина Анат. Боброва.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.