Вузловий зоб

На модерации
Пол: женский. Возраст: 23 года. Доброго дня. Жінка 23 роки.Сьогодні зробила УЗД є вузол 2,6 см і вузол 0,8 см. Аналізи Вільний Т4 15.21 pmol/L (норма 12,0 - 22,0), Вільний Т3 5.20 pmol/L (норма 3,9 - 6,7). приймаю тирозол з жовтня, останній місяць пила 0,25 мг тирозолу через день. Аналізи які були зроблені в жовтні (FT3 -5,42 (норма 1,4-4,2)); (FT4-2,37 (норма 0,8-2,0); (Tsh - 0,92, ( норма 0,4-4.0). Чи ефективне лікування? Що робити в такому випадку? УЗД в жовтні було зроблено не коректно, тож порівняти не можу