Токсоплазмоз

На модерации
Пол: женский. Возраст: 26 лет. Планую вагітність Планую вагітність. Рік назад був викидень на 13 тижні, через пів року завмерла вагітність на 6 тижні. Після першого викидня антитіла токсоплазми IgG - 549,4, IgG не було досліджено. Через рік результати аналізів на токсоплазмоз IgG 451.1 (якщо більше 30-позитивний), IgM 0.223 (якщо менше 0,8 - негативний). Врач-гінеколог сказала, що потрібно лікування, бо високий показник IgG. І що мої два викидні могли трапитись із за цих високих показників IgG. Чи правильно це?

Ответы врачей

Боброва Ирина Анатольевна

Боброва Ирина Анатольевна

На мою думку, Ваші викидні не пов`язані з токсоплазмою і лікування нічого не дасть (і може бути не потрібним), а гінекологи, як правило, недостатньо обізнані по цій проблемі. Приходьте на консультацію з усіма результатами обстеження. З повагою доктор меднаук Ірина Анат. Боброва (т. для запису на прийом 492-34-80 /81).