чи правильно на 100% коригувати зір контактними лінзами?

На модерации
Пол: мужской. Возраст: 36 лет. -3,25 -4 при купівлі чергових контактних лінз на огляді офтальмолога приватної оптики з"ясувалось, що зір впав на 0,5 діоптрія. Лікар призначив лінзи які на 100% коригують зір. Я 8 років користуюсь лінзами. Більше 20 років маю проблеми з зором(близорукість). Вперше мені призначили корекцію на 100%. Потрібна Ваша порада: - чи правильно призначати 100% корекцію контактними лінзами?

Ответы врачей

Красуцкий Виктор Иосифович

Красуцкий Виктор Иосифович

Шановний Олег! Якщо Вам комфортне використання контактних лінз -3,25, короткозорість стабільна, то посилювати діоптрійність не радимо. У випадку, коли зір є недостатнім (керування автомобілем), прислухайтесь до порад лікаря оптики.