Лина | 2016-06-23 20:01:18

По аналізу крові

Добрий вечір. Підскажіть чи це нормально коли ширина розподілення еритроцитів (RDW-SD) 33.6 при нормі 35,0-46,0 і ширина розподілення еритроцитів (RDW-CV) 11,8 при нормі 12,0-15,0? Гемоглобін 124. Дитині три роки. Дякую.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.

Добрий вечір.

Рівень гемоглобіну в нормі. 

Інші показники, які вас цікавлять (RDW-SD та RDW-CV) вказують на форму і розмір еритроцитів. Вони дещо відрідзняються від норми, яку вказує лабораторія. Наскільки це важливо і про що може свідчити?

Є основні показники, які цікавлять практикуючого лікаря в аналізі крові. Щодо еритроцитів це - їх кількість, кольоровий показник, рівень гемоглобіну, вміст гемоглобіну в еритроциті. Перелічені вами показники (RDW-SD та RDW-CV) не є основними, їх визначають не завжди і не тлумачать, не знаючи основних показників.

Тому, якщо вас цікавить розтлумачення лікарем аналізу крові дитини, вкажіть тут, будь ласка, всі визначені показники, або покажіть результати аналізу своєму лікуючому лікарю. 

 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.