| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! Я вагітна 25-26 неділя

Доброго дня! Я вагітна 25-26 неділя. Сьогодні отримала результати аналізу сечі, все ніби в нормі тільки цукор 0,5%, і ацетон 0,5%. На прийом до лікаря 26.12. А поки що не могли б ви надати рекомендації, і наскільки це страшно для вагітності.Дякую.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
В першу чергу при наявності таких результатів аналізів ваш лікар повинен був розказати вам, що після 24 тижнів вагітності може виникнути гестаційний діабет вагітних, а тому потрібно провести обстеження (таке ж , яке проводиться у діабетиків). Тому що гестаційний діабет вагітних може привести до макросоміі (великих розмірів) плода, передчасних пологів та багатьох інших ускладнень. При наявності діабету вагітних більшість жінок контролюють рівень цукру за допомогою одніє дієти, але в ряді випдків потрібно вживати інсулін. Після пологів майже у всіх жінок діабет проходить сам по собі. Однак, у таких жінок є виликий шанс розвитку діабету і гіпертонії через 10-15 років після пологів.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.