Оксана | 2016-11-30 15:25:46

Алергія

Доброго дня! Дитині 10 місяців, під час прорізування перших зубів була кропивянка невідомого характеру, нічого нового не вводили.через 3 місяці лізуть чотири зуби, і знову такі ж висипання. Чи може бути така реакція на прорізування зубів?Нових продуктів не вводили.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.

Доброго дня!

Висипання на шкірі не характерні для прорізування зубів. Втім, кропив'янка є особливою висипкою. до появи якої може призвести багато причин. 

Кропив'янка може виникати як в наслідок істиної алергії, коли задіяна іммунна система, так і бути псевдоалергійною реакцією. Псевдоалергія (не справжня алергія) розвивається при різних порушеннях здоров'я - ендокринних, обмінних, з боку травної системи тощо. 

Спостерігайте за розвитком вашої дитини і за тим. яка буде реакція на прорізування зубів в майбутньому. Можливо, така висипка є особливістю вашої дитини. 

Бажаю міцного здоров'я!

 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.