інна | 2017-01-17 18:55:49

рідкий зелений стул у дитини

Добрий вечір! Нам 3.5 місяців. Ми на грудному вигодовуванні. Коли нам було 3 тижні у нас висипало на щічках і стул був і є зеленуватий із слиззю та з крупинками 3-5 разів на день. Також є вздуття та ніби в животику щось булькотить. Спочатку нам призначили ентерожерміну, пле ефекту майже не було. Потім приписали Прему- теж нічого. Зробили копрограму лікар сказала, що майже все в нормі, але призначила приймати 10 днів ентерожерміну та панзінорм. Скажіть будь ласка чи можна давати цей препарат дитині аж 10 днів? Також я визначила, що в дитини алергія на молочні продукти, які я вживала. Дякую за увагу.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.

Добрий вечір!

Якщо у вас є підозра щодо алергії на молочні продукти, їх потрібно виключити з вашого раціону на 2-3 тижні і спостерігати за станом дитини. Протягом цього часу (не 1-2 дні, а більше) прояви алергії - висипання на шкірі. розлади травлення - поступово зменьшаться і зникнуть.

алергія на білок коровьячого молока - це найчастіша причина алергії у дітей перших років життя, вона може проявлятись як висипанням на шкірі, так і порушення роботи травної системи. в такому випадку виключення алергену з вашего раціону необхідно.

втім, якщо скарги не пройдуть після 3 тижнів вашої безмолочної дієти, вам потрібно буде звернутись до дитячого гастроентеролога для обстеження і лікування.

призначені вам препарати можна давати протягом 10 днів. 

Здоров'я вам і вашій дитині!

 

 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.