Діана | 2017-01-27 12:09:04

Прищі

Доброго дня)у мене жирна шкіра,безліч чорних цяток та подекуди є прищі,який засіб ви б мені порадили,зоб позбутися їх? Дякую)

Ответы врачей 1

1129
Лобко Милена Игоревна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям

Доброго дня, Діана, у Вашому випадку,  я би рекомендувала, впершу чергу чистку бажано з пілінгом, це дозволить нам побороти чорні точки та висипанні, зменшить пори, а також покращить колір обличчя і нормалізую роботу сальних залоз, що дозволить нам попередити подальші висипання. Пілінги в майбутньому, як правило, я рекомендую своїм пацієнтам комбінувати з лазерним лікування акне, всі ці процедури, дозволять Вам довести свою шкіру до здорового вигляду, але важливо пам'ятати, що для найбыльш ефективного до довгострокого результату, треба виявити причину цих висипань, тому рекомендую перед тим, як йти до косметолога, здати анализі, які Вам назначить геніколог-ендокринолог. Також не треба недооцінювати необхідність якісного домашнього догляду за шкірою, профессіональні косметичні вироби зможе підібрати лікар-косметолог, після очного огляду.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.