Добрий день. Дитинці 8 днів, Випорожнення сироподібні водянисті жовтого кольору, іноді є слиз і зелень,...

Добрий день. Дитинці 8 днів, Випорожнення сироподібні водянисті жовтого кольору, іноді є слиз і зелень, 5-6 разів на добу, процес проходить без проблем. Такий стілець з 3-го дня життя. Лікар приписав Лінекс по 1 капсулі ( розвести в грудному молоці) 3 рази на день, вже приймаємо 4 дні , змін ще нема. Відчуваю бурчання в животику. Дитинка спокійна, на грудному вигодовуванні, я дотримуюсь молочної дієти. Живу у передмісті і педіатра у нас немає. Порадьте будь-ласка як допомогти синочку.

Ответы врачей 1

Специалист
Добрий день! Тільки час остаточно допоможе Вашій дитинці: доки не пройде період заселення стравної системи нормальними (фізіологічними) кишковими бактеріями буде зберігатися це „буркотиння”. Бажано зробити дослідження калу на дисбактеріоз, щоб прицільно, а не взагалі допомагати немоляті. Можливо там є стафілококк. Взагалі – додатково до лінексу треба давати біоспорін, креон, ентросгель у вікових дозуваннях 2-3 тижні.
Д-р І. Марков
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.