Леонард | 2017-03-12 18:28:31

Проблемы с ерекцией

Леонід 27. Тривалий період період (близько двох з половиною років) не було статевих відносин. Задовільняв себе маструбацією з переглядом порно, або ж маструбувала дівчина (ну робили еротичний масаж, в нас у Львові таке є). Близько місяця почав зустрічатися з дівчиною. І сьогодні вночі в нас був інтим, але нічого не вийшло, через те що в мене не встав. Тобто встав недостатньо для акту. І протягом декількох годин, таке повторилось двічі. Встає не повністю. Вона нереально сексуальна і гарна. Я завжди часто думаю про неї, майже як синдром ПЗР"П**да затмила разум". Мені так х*рово стало душевно, як ніколи. Я не скажу, що ходжу по вулиці і в мене встає на кожну спідницю, але зранку встає, при перегляді порно встає, тай просто так під час дня встає. Та і під час наших з нею ласк він встає, але не повністю. Я не знаю що робити. Я вже кароче дивився якісь таблетки цілий ранок(правда я не хочу таблеток!!!), читаю форуми, кароче ходжу, як на асфальті у лижах обутий. Вона каже, що все типо окей, але я шарю який це і для неї удар. Тут як в серіалі Фізрук, (Дорогая извини, у меня такого раньше не было, а она в ответ-ага, у меня тоже). Допоможыть бо я в тупіку!!

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226

СТОСН (якщо це саме він) визначається і лікується сексологом..., часто разом із вашою партнершою, щоб остання допомогла в лікуванні цієї психологічної проблеми.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.