Саша | 2017-04-06 23:21:07

Дзвін в голові

Добрий вечір. Ось уже як два місяці мене турбує дзвін у правій стороні голови. Спочатку я думав,що це справа в ушах але після візиту до Лора ,він мене перевірив і ніяких лор-захворювань у мене не знайшов. Також я зробив аудіограму і на ній усе нормально.Мій місцевий лікар Невропатолог відправила мене на УЗД судин голови та шиї і там показало, що у мене є гіпоплазія правої хребтової артерії. Але я не впевнений,що у мене дзвін в голові саме від гіпоплазії,хоча дзвін в основному з правого боку голови. Але справа в тім, що у мене немає ніяких симптомів,характерних для гіпоплазії правої хребтової артерії. Ще у мене таке буває,що інколи,коли є різко наклоняю голову то чую шум із правої сторони голови і ніби кров пробігає з правої сторони в вухо. Ще у мене вечором буваю таке відчуття,ніби я п'яний,при цьому координація моїх рухів не змінена і голова мислить свідомо.Невропатолог назначила мені лікування, капельниці з Кавінтоном, уколи - Дінар з Дексаметазоном.Пив таблетки Нормовен,Пірацетам,Нейронорм та ще деякі.Також,я ходив на електрофорез з Еуфіліном. Зараз мені легше ніж тоді,коли дзвін в голові тільки почався. Але чомусь все таки він не хоче проходить... Тепер п'ю таблетки Гінкго Білоба, Папаверин та хочу пропити Нікотинову кислоту. Будь Ласка підскажіть мені, у мене вже цей дзвін в голові назавжди? ( Чи все таки вилікуватись можна. Я вам свої симптоми постарався описати. Можливо ви мені порекомендуєте якісь таблетки?

Ответы врачей 1

1677
Водопьянов Владимир Анатольевич
Водопьянов Владимир Анатольевич
невролог, рефлексотерапевт, мануальный терапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Тюмень, Россия, Utair, врач-невролог, парамедик UNAMID
уважаемый, на этом сайте пишут 90% людей о том , что таблетки перепили сколько могли и ничего не помогает. неужели не понятно, что таблетки и другие медикаменты не лечат.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.