Люба | 2017-04-10 19:04:24

Шишка

Доброго дня!Пів року тому я стала мамаю у мене був кр,після того,як мене виписали з пологового у дома під час дефікація я відчула біль,а згодом побачила,що в мене появилася шишка.Так як я годую грудьми,то я користувалася свічками і мазею Реліф.Біль я перестала відчувати,проте шишка нікуди не пропала. Чи можна позбутися шишки без хірургічного втручання? Дякую:-)

Ответы врачей 3

283
Косенко Александр Петрович
Косенко Александр Петрович
проктолог, хирург
*
Адрес: Київ, бул.Т.Шевченка-17, КМКЛ №18, хірургічний корпус, 3-й поверх
Телефон: 8-050-330-15-15, alexkoss@ukr.net
На жаль, "зайва" тканина сама по собі не розсмоктується. Косметичний ефект може надати гемороїдектомія з застосуванням косметично-пластичних методик. Звертайтесь в Український центр колопроктології, тел.+380503301515.
327
Луцик Андрей Петрович
*
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго дня, скоріше за все, зовнішній гемороїдальний вузол доведеться видаляти хірургічним способом.
202
Лысенко Виталий Николаевич
*
Адрес: г. Одесса, Украина, Дорожная больница
Телефон: 048 771460 0679086595

Если за 6 месяцев регрессия не наступила, то маловероятно.


ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад