Алексей | 2017-04-24 16:09:11

Спермограммма и возможность иметь детей

Доброго времени суток. с женой уже около года пытаемся "завести" детей. мне 24 года(на всякий случай - рост 175см, вес - 93 кг, курю - 6лет(перед анализами 2 дня не курил), ей 31.половая жизнь не особо активна 2-3 раза в месяц.сегодня сделал анализ (спермограмму). Назва параметра Результат Спермограма Об'єм цей показник в динаміці 4 Колір білувато-сіруватий рН цей показник в динаміці 8 Запах специфічний Каламутність слабко-каламутна Консистенція не розріджується В'язкість цей показник в динаміці 3 Загальна концентрація сперматозоїдів цей показник в динаміці 128 млн/мл Загальна кількість сперматозоїдів у еякуляті цей показник в динаміці 512 млн. Рухливість швидка прогресивна (А) 22 % Рухливість повільна прогресивна (В) 33 % Рухливість прогресивна (А+В) 55 % Нормальна морфологія сперматозоїдів (А+В) 35 % Концентрація функціональних сперматозоїдів 45 млн/мл Концентрація сперматозоїдів з прогресивною рухливістю 70 млн/мл Концентрація нерухомих сперматозоїдів 57 млн/мл Загальна кількість сперматозоїдів з прогресивною рухливістю 282 млн. Загальна кількість функціональних сперматозоїдів 181 млн. Загальна кількість нерухливих і непрогресивних сперматозоїдів 230 млн. Середня швидкість (А+В) рухомих 31 мкм/сек Індекс нормальних рухомих 994831 Рухливість непрогресивна (С) 3 % Нерухомі сперматозоїди (D) 42 % Лейкоцити 3-4 в п/з Еритроцити поодинокі в п/з в п/з. Ліпоїдні тільця в невеликій кількості в п/з. Клітини епітелію уретри поодинокі в п/з. Клітини передміхурової залози поодинокі в п/з. Клітини сперматогенезу поодинокі в п/з. Амілоїдні тільця не виявлені Сперматофаги поодинокі в п/з. Слиз в невеликій кількості Аглютинація слабко виражена в п/з. Бактерії не виявлені в п/з. Живі 59 % Мертві 41 % Нормальні форми сперматозоїдів цей показник в динаміці 82 Патологічні форми цей показник в динаміці 18 Патологія голови цей показник в динаміці 4 Патологія тіла цей показник в динаміці 1 Патологія хвоста цей показник в динаміці 13 Незрілі сперматозоїди цей показник в динаміці 0 подскажите о чем свидетельствуют эти анализы?есть ли какие либо проблеммы.могут ли быть у меня дети? заранее спасибо.

Ответы врачей 1

1262
Андреев Андрей Александрович
Андреев Андрей Александрович
андролог, уролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, отделение урологии ЦГМВД Украины, ул. Бердычевская, 1, 6 этаж
Приведенные показатели в пределах нормативных. Не выполнен мар-тест
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.