Наталья | 2017-05-17 14:42:24

Результаты анализов

Добрый день. можете расшифровать результаты гистологии? пересдавала анализы после операции в другой лаборатории У препаратах пухлина у вигляді вузла у фіброзній капсулі. Пухлина двокомпонентна. Перший компонент представлений множинними протоковими структурами, деякі з  округлим відкритим просвітом, деякі зі здавленим просвітом, поодинокі протоки з вогнищевою гіперплазією внутрішньопротокового епітелію. Протоки вкриті двошаровим епітелієм. Другий компонент  пухлини представлений веретеноподібними клітинами строми з морфологією фібробластів та міофібробластів, які формують пучки, що розділяють протокові структури. Серед фіброзної тканини присутні часточки,що побудовані з тубулярних структур з відкритим та здавленим просвітом, вкритих двошаровим епітелієм без ознак атипії. На деяких ділянках спостерігається гіперплазія міоепітелію.

Ответы врачей 1

1304
Белявский Василий Владимирович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.. Бельцы, Молдова,SRL Magnific Nord
Телефон: +373078862422

Опухоль доброкачестенная. Нет повода для волнений.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.