Іванка | 2017-05-24 18:01:34

відміна Конкору

Був назначений конкор2.5 по 1т. раз в день. Як правильно його відмінити? Якщо його пити місяць, то ЧСС і АТ стабілізується після відміни? Діагноз після Ехо: НЦД по змішаному типу( тиск піднімався до 140-150\90, ЧСС до 120, все це було коли переживала і хвилювалась, в стані спокою все добре)

Ответы врачей 1

386
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, КЛ «Феофания»
Бісопролол досить серьйозний лікарський засіб, що, як правило, призначається на постійний прийом. Бісопролол не усуває проблему, а лікує її прояви - тиск, серцебиття. Відміняєте прийом ліків без усунення основної причини винекнення скарг - все повертається. Проте, судячи з діагнозу, Ви молодий пацієнт, а отже, на мій погляд, призначення подібних ліків Вам не доцільно і навіть шкідливо. Першою лінією лікування (якщо воно взгалі потрібно, в чому у мене є сумніви) має бути модифікація способу життя.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.