Іванка | 2017-05-24 18:01:34

відміна Конкору

Був назначений конкор2.5 по 1т. раз в день. Як правильно його відмінити? Якщо його пити місяць, то ЧСС і АТ стабілізується після відміни? Діагноз після Ехо: НЦД по змішаному типу( тиск піднімався до 140-150\90, ЧСС до 120, все це було коли переживала і хвилювалась, в стані спокою все добре)

Ответы врачей 1

288
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Телефон: 0638184015
Бісопролол досить серьйозний лікарський засіб, що, як правило, призначається на постійний прийом. Бісопролол не усуває проблему, а лікує її прояви - тиск, серцебиття. Відміняєте прийом ліків без усунення основної причини винекнення скарг - все повертається. Проте, судячи з діагнозу, Ви молодий пацієнт, а отже, на мій погляд, призначення подібних ліків Вам не доцільно і навіть шкідливо. Першою лінією лікування (якщо воно взгалі потрібно, в чому у мене є сумніви) має бути модифікація способу життя.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад