Аноним | 2017-06-04 12:43:44

Генеральний герпес

Доброго дня!в анамнезі генітальний герпес в обох статевих партнерів.чи можна займатися незахищених сексом при відсутності висипання? Чи постійно використовувати презервативи з метою запобігання рецидиву висипання? Як довго повинна тривати пролонгована терапія противірусними препаратами??

Ответы врачей 1

12252
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
дерматолог, венеролог, сексолог
*
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Якщо обидва мають одинаковий вірус, то можна не користуватися презервативом. При наявності висипань герпеса заразністьв 100 разів більша, ніж при їх відсутності. Проти вірусів антибіотиків не існує - ацикловір та валацикловір тільки стримують їх розмноження, але при цьому "відключається" імунна система, а це небезпечно при тривалому лікуванню (більше 0,5 - 1 року).

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад