Денис | 2017-06-04 23:16:10

Ерітема

Доброго вечора, мені 19 років, 2 місяця назад проявилася недуга, довго думав, що алергія, але з кожним днем стан погіршувався, звернувся до дерматолога, сказав що в мене:Многоформная экссудативная эритема, назначив лікування, Юнидокс, панкреатин, алахол, цетрин, атоксил. пройшов курс не допомогло, здав ЗАК і глюкозу, гемоглобін 149, ШОЄ 2, лейкоцити 6.1, Але проблема в тому що в мене з'являються маленький прищик він десь за годину росте десь до 1 см потім через годин 12 зникає, і це на руках, на кісті рук, локті , коліна, ступні, і ще другий вид просто припухлості см 2, також зникають через сутки, робив УЗІ, холіцестіт сказали, тепер експерементують, сказали пити протигрибкові флуконазол, попив не проходить, температури нема 36.6 стабільно, кашлю нема, стан норм, тільки заважають ерітеми, зуд, а ще бувають долоні припухають Що мені робити мучаюсь уже 2 місяць?

Ответы врачей 1

Анастасия Шевченко, консультант Likar.info
Анастасия Шевченко, консультант Likar.info
Доброго вечора. Щоб порадити щось дерматолог повинен побачити проблему, Ви ж розумієте. Можете спробувати у наступному питанні надати посилання на фото, яке розміщене в інтернеті.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.