natusya2303 | 2017-06-08 10:07:02

Хламідійна інфекція

Доброго дня! Мені 27 років. 5 місяців тому (27.12.2016р) було переривання вагітності по медичних показниках (термін вагітності 15 тижнів). Результати узі показали, що матка та яєчники повернулись в свій нормальний стан. 06.04.2017 я здала аналіз в Сінево: 1. бакпосів на мікрофлору показав наявність бактерій Streptococcus agalactiae 10^6 КУО/мл, Enterococcus faecalis 10^6 КУО/мл, Candida albicans 10^6 КУО/мл, Lactobacterium 10^6 КУО/мл; 2. Урогенітальне здоров'я( ПЛР, у/г зішкріб): Gardnerella vaginalis не виявлена, Neisseria gonorrhoeae не виявлена, Mycoplasma hominis не виявлена, Mycoplasma genitalium не виявлена, Trichomonas vaginalis не виявлена, Ureaplasma species не виявлена, Chlamydia trachomatis не виявлена. Потім лікар сказав зробити ще аналізи на TORCH IgG: Chlamydia trachomatis, антитіла IgG 3,78R-позитивний результат, Toxoplasma gondii, антитіла IgG менше 0,13MO/мл -негативний результат, Цитомегаловірус (CMV), антитіла IgG 62,98 Од/мл - позитивний результат, Вірус простого герпесу (HSV) 1 типу, антитіла IgG більше 8АІ(Індекс антитіл) - позитивний результат, Вірус простого герпесу (HSV) 2 типу, антитіла IgG менше 0,2АІ(Індекс антитіл) - негативний результат. Як зрозуміти, є хламідії в організмі чи немає, і чи потрібно лікуватись?

Ответы врачей 1

12272
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
дерматолог, венеролог, сексолог
*
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Маєте право консультуватись у інших лікарів. Але у вас є своя лікар, яка повинна надати вичерпну консультацію з приводу аналізів. Некоректно буде з нашого боку аналізувати результати, тим паче, що ми не знаємо причин переривання вагітності по МЕДИЧНИХ ПОКАЗНИКАХ. Можу сказати тільки, що антитіла G (IgG) - це свідчення, що ваш організм колись давно відреагував на інфекцію (напр., хламідії) - це не свіжий, гострий запальний процес та не є критерієм призначення лікування.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад