Оксана | 2017-06-12 20:54:01

Візан. Погане самопочуття .

Здравствуйте ! В мене наступна проблема, більше 3-х місяців тому гінеколог виявив в мене незначний ендометріоз, який мені не заважав абсолютно ! Назначив Візан. Пропила 1,5 місяці, кинула у перший день місячних, не витримала більше. З побічок були майже всі. І тут місячні пройшли, а стан мій погіршився до жаху ( постійні запаморочення, нечіткий зір, панічні атаки, менструація є але з незначними затримками 4-5 днів, раніше були кожні 28 днів) . На період місячних стан нормалізується ( після відміни вже було 2 менструації скудні) і знову такий стан . Знаю що це гормональний збій, але не знаю що робити , лікарі радять чекати, а я не знаю скільки ще чекати... здавала аналіз на гормони щитовидки все в нормі. Дякую наперед за відповідь!

Ответы врачей 1

594
Костяева Анна Анатольевна
Костяева Анна Анатольевна
акушер-гинеколог
*
Здрастуйте. Має сенс визначити рівень пролактину. Якщо він в нормі і є панічні атаки, зверніться до невролога. Можливо, Вам потрібні препарати, що нормалізують рівень нейромедіаторів в головному мозку.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад