Рівне | 2017-06-13 10:46:42

трескание шкурки на головке члена

Доброго дня! (чоловік 28 років, у шлюбі). Мене турбує наступна ситуація. Приблизно рік назад розпочалися проблеми з крайньою плотью члена, спочатку було важко її задерти для оголення головки, а після відбулося тріскання плоті. Після здачі аналізів (мазки, відбитки) і почав корисутватися клотрімазолом та ще якимсь антибіотиком - а за резльтатами аналізу виявлися хламідії. В подальшому упродовж року знову були аналогічні потріскування які я усував за допомогою клотрімазолу. У цьому році знову зявилася аналогічна проблема. Після консультації з лікарем проводив певні примочки, які отримав за аналізом в аптеці і на певний період дане питання (2-3 тижні)не турбувало. Після повернення з відпочинку аналогічна ситуація, навіть гірша чим була після консультації повідомили що бактеріоз (в цей період часу були розлади з шлунком) приймав ротабіотик лактабактерії та фуцис в таблеткаф проте ситуація за 5 днів не покращилася і почав додатково користуватися фуцис гелем який за 3-4 дня фактично стабілізував ситуацію. Після чого здавши аналіз зясувалося що він позитивний і все чисто. Після я ще 4-5 днів проводив намазування гелем для закріплення. Проте сьогодні після прийняття душу знову зявилася тріщинка. Поінформуйте будь-ласка, як себе далі поводити і що робити? Можливо змінити лікаря який консультує ? (я спочатку дуже хвилювався думав що причина в крайній плоті і що її можливо придеться відрізувати, але при покращуванні стану вона відкочувалася правда лише в спокійному стані). Додатково хочу сказати що наразі дружина вагітна, але ми стараємося утримуватися в статевих актів або повністю користуватися презервативами. Заздалегідь дякую за Вашу консультацію! Очікую! Гарного дня!

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Баланопостит може бути рубцьовим, бактеріальним, кандидозним, вірусним, травматичним, полієтіологічним..., потім фімоз... Лікування проводиться в залежності від діагнозу, вираженності проявів, супутніх захворювань (простатит, діабет, гастрит, язва, імунодефіцит.....). Методи лікування: циркумцизіо (обрізання), розрізання, ділятація фімозу, консервативне (контрактубекс, відкрита голівка, лідаза, а/б, тощо...). Шукайте доброго спеціаліста.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.